Неділя, 19.05.2024, 05:21
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

СЗШ І-ІІІ ступенів с. Вищеольчедаїв

Головна » 2020 » Квітень » 29 » Звернення
00:19
Звернення

Шановні батьки, діти!

У зв'язку з епідеміологічною ситуацією, що склалася в Україні, з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (СОVID-19)Міністерство освіти і науки України (далі - МОН) рекомендує завершити навчальний рік дистанційно. Тому доводимо до вашого відома, що відповідно до листа МОН України № 1/9-213 від 16 квітня 2020року «Щодо підсумкового оцінювання та організованого завершення 2019-2020 навчального року» оцінювання навчальних досягнень учнів  за ІІ семестр має здійснюватися на основі оцінок, отриманих учнями до 12 березня та з урахуванням оцінок, отриманих під час дистанційного навчання. За навчальний рік учням виставлятиметься  оцінка на основі оцінок за І та ІІ семестр.  Багато з вас активно долучилися до дистанційного навчання, за що вдячні  вам та вашим батькам за підтримку та розуміння. Проте багато дітей не надсилають відповіді на завдання, визначені вчителями, навіть ті, які мають відповідне технічне забезпечення. Значна частина учнів  не надіслали виконаних завдань ще за попередній період з 12 березня по 24 квітня. Перевірити їх виконання в зошитах вчителі не матимуть змоги.

 Хочу нагадати, що здобуття освіти – це ваш прямий обов’язок, незалежно від обставин, що склалися. Чомусь дехто з вас сприйняв карантин, як більше часу на відпочинок, але це зовсім не правильно. Карантин  - це не канікули, тому заняття тривають дистанційно. Така форма навчання трохи є незвичною для всіх нас, але якщо правильно до неї підійти вона буде результативною. Так, у декого з вас є проблеми з відсутністю Інтернету, комп’ютера. Але шляхи отримання завдань і надсилання відповідей можуть бути різні:

  • завдання розміщено на сайті школи;
  • електронна пошта вчителів;
  • зв'язок з учителями-предметниками через Viber;
  • зв'язок між учнями через Viber;
  • використання електронної пошти ваших однокласників;
  • отримання завдань з різних предметів від класного керівника на Viber та надсилання таким же чином відповіді вчителю-предметнику;
  • надсилання відповідей через Укрпошту;
  • зйомка на відео або запис аудіо усних відповідей та надсилання файлів вчителю засобами електронного зв'язку;
  • здійснення взаємозв’язку з вчителем через телефонний дзвінок.

Дорогі діти! Щоб учителі змогли вчасно  та об’єктивно здійснити оцінювання ваших навчальних досягнень за 2019-2020 навчальний рік, переконливо просимо вас виконати заплановані завдання та, ті що будуть визначені на травень місяць, надіслати їх учителям. Якщо виникнуть питання з того чи іншого матеріалу, вчителі завжди готові вам прийти на допомогу і нададуть консультацію у зручний для вас спосіб. Телефони та електронні адреси усіх вчителів є на сайті школи.

Шановні батьки! Просимо підтримати дітей, посприяти успішному завершенню ними навчального року! Ми в вас віримо!

Будьте здорові та пам'ятайте, що час карантину потрібно і можна проводити лише з користю. Не гайте часу!

 

   В. о. директора               О.І. Попова

Переглядів: 253 | Додав: galitskaalla | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar