Неділя, 19.05.2024, 09:10
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

СЗШ І-ІІІ ступенів с. Вищеольчедаїв

Головна » 2017 » Жовтень » 17 » Виховуємо справжніх патріотів
13:33
Виховуємо справжніх патріотів

   Для учнів СЗШ І-ІІІ ступенів с. Вищеольчедаїв 14 жовтня неабияке свято. В цей день ми відзначаємо День захисника України, День українського козацтва та храмове свято села – День Пресвятої Покрови. Тому готуємося до нього старанно.

   Весело і цікаво провела козацькі забави класний керівник 9 класу Данчевська Н.Б. Під козацький марш у спортивний зал зайшли команди «Чайка» і «Хортиця» (отамани – Обідов Денис та Мельник Богдан). Вони у жартівливій формі привітали одне одного і побажали всім присутнім цікаво провести час. Ведучі свята Максимчук Анастасія та Луцька Оксана познайомили присутніх із традиціями, які були у козаків, і запросили команди до гри.

  Команди під час конкурсів: «Сильна рука», «Бурхливий Дніпро», «Втеча з полону», «Затанцюймо гопак», «Врятуй товариша» проявили силу, спритність, швидкість, кмітливість, уважність та витриалість. Але найбільше глядачі вболівали за учсасників під час конкурсу «Козацький куліш»

  Журі конкурсу із задоволенням оголосили результат змагань - бойова нічия. Учасники команд отримали нагороду за чесну і красиву гру – бубликів вязку.

   Гамірно і людно було на шкільному подвірї 12 жовтня: ми проводили осінній ярмарок «Щедрість рідної землі».

   Ведучі свята Овчарук Вікторія та Цехмістр Ярослава весело закликали всіх побувати на нашому святі. Пролунали пісні у виконанні Закрицької Віки, Яцунської Іри, Ханенків Юлії. Восьмикласники Овчарук Настя, Мельник Олег, Семенюк Настя, Бурдейна Іванка та семикласниця Яворська Уляна у жартвливій формі презентували свої товари- овочі і фрукти. Ярмарок вдався на славу, тому що не тільки учні, але й батьки були активними у підготовці та проведенні заходу. Жителі села, які прийшли на сільський ярмарок ( він проходить у нашому селі в цей день)змогли придбати багато потрібних продуктів напередодні храмового свята.

  Весь батьківський комітет школи зібрався після ярмарку, аби підбити підсумки такого хорошого заходу. Виручені гроші вирішили використати на оформлення сцени актової зали.

   Творчу групу очолила голова батьківськьго комітету 1 класу Перва Олена Іванівна.

  Виставку «Фантазія не має меж» ми провели 13 жовтня. Донеї разом з дітьми готувалися і батьки. Особливо слід відмітити учнів 1, 2, 5 класів.

   Переглянувшироботи, ще раз переконуєшся, які творчообдаровані ростуть наші діти. Тут ми побачили пінгвінів з баклажанів, з кабачків лапті ,козацьку чайку, парусник. А які гарні вази, кошики зробили з гарбузів. Всім сподобалися ведмеді з картоплі, жирафи з моркви, гусениці з яблук, тюльпани з перців, троянди з кавунчиків, зайці з капусти, кури з піря’ і моркви. Вироби були настільки гарні, що ми вирішили перенести виставку у Будинок культури, де проходило святкування храмового свята, щоб і жителі села змогли побачити таку красу.

   Так ми працюємо з дітьми, аби виховати справжніх шанувальників звичаїв та традицій свого народу, справжніх патріотів рідної землі.

 

 

Данчевська Н.Б., класний керівник 9 класу

Переглядів: 288 | Додав: galitskaalla | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar