Субота, 18.05.2024, 22:41
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

СЗШ І-ІІІ ступенів с. Вищеольчедаїв

Головна » 2020 » Травень » 29 » Привітання з Останнім Дзвінком!
20:45
Привітання з Останнім Дзвінком!

Шановні випускники, вчителі, школярі, батьки!
Від щирого серця вітаю всіх вас з Днем останнього дзвоника!

Сьогодні День останнього дзвоника ми відзначатимемо дещо незвично. Але, навіть перебуваючи вдома, ми залишаємось з вами єдиною великою шкільною родиною. Тож нехай і сьогодні це свято буде для вас таким же радісним і водночас хвилюючим, як завжди. Особливо для випускників, для яких шкільний дзвінок лунає дійсно востаннє. Звісно, ви чутимете його мелодію ще багато-багато разів, приводячи до школи своїх
дітей, а пізніше й онуків, але для вас, особисто для вас, він пролунає сьогодні востаннє. Минуть роки, але ви пам'ятайте і шкільний дзвінок, і рідну школу, і ваших вчителів, по-батьківськи вимогливих і по-материнськи турботливих.
Передзвін останнього дзвінка відкриває нову сторінку вашого життя, дорогі випускники – дорослого життя. Ще вчора вас називали «діти – наше майбутнє». А від сьогодні вам, молодим і талановитим, самостійно приймати свідомі рішення, здобувати досвід, власними силами і здібностями будувати своє щасливе майбутнє, яке повинно бути нерозривно пов’язане з майбутнім нашої держави. Головне — будьте чесними і добрими людьми. Бажаю вам знайти власну життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від ваших ідей, бажання творити і працювати залежить майбутнє України. Вірте в себе, будьте небайдужими, добрими та чесними людьми! Щастя вам і удачі!
Для школярів сьогоднішній дзвінок – це старт літніх канікул. Тож бажаю учням добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання. Впевнена, що, повернувшись восени за шкільні парти, вам буде про що розповісти друзям та вчителям.
Шановні вчителі, дякую вам за вашу самовіддану працю, невтомний творчий пошук, за бажання пізнавати нове, за турботу, якою ви оточуєте своїх вихованців. А головне – дякую за те, що попри складнощі й незручності дистанційного формату навчання, ви все одно знайшли способи донести знання учням. Бажаю вам нових успіхів, життєвих сил і натхнення. Щиро зичу, аби вогонь творчості та любові до власної професії ніколи не полишав ваших сердець, а всі майбутні задуми та справи повнились світлом, красою і добром!
По-особливому урочистий цей день і для батьків, дідусів і бабусь, бо вони є не просто сторонніми спостерігачами, а активними учасниками нашого шкільного життя, радіють нашим успіхам, переймаються невдачами. Особливо відчули ми вашу підтримку при організації дистанційного навчання в умовах карантину. Ви стали нашими справжніми партнерами. Тож дякую вам за терпіння і відповідальність, за активну співпрацю, за творчий підхід у дистанційному навчанні, за вашу мудрість. Ви разом з вашими дітьми прокрокували цей шлях, разом з ними заново гризли граніт науки. Бажаю вам залишатися життєрадісними, добрими і люблячими батьками, які розуміють своїх дітей. Здоров’я вам, всіх благ і терпіння.
Тож вітаю усіх із святом останнього дзвоника, з успішним закінченням ще
одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові
думки і почуття!

 

В.о. директора школи О.І. Попова

Переглядів: 208 | Додав: galitskaalla | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar