Неділя, 19.05.2024, 06:53
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

СЗШ І-ІІІ ступенів с. Вищеольчедаїв

Головна » 2020 » Жовтень » 20 » Ми – козацького роду!
11:07
Ми – козацького роду!

До  Дня захисника України,  Дня українського козацтва     на   подвірї   школи було проведено квест «Ми – козацького роду!». Ведучі заходу Закрицька Вікторія та Яцишина Іра привітали хлопців та учителів-чоловіків зі святом.  

Команди «Хортиця» (Брижак Владислав, Бриндак Вадим, Мазур Діана, Семенюк Настя, Бурдейна Іванна) та «Козачата»( Маруняк Олександр, Мажуга Юрій, Мудрак Денис, Баяк Яна, Баяк Діана, Баяк Богдана),  одягнуті у військову форму, з емблемами, девізом прозвітували про свою готовність до двобою.

Командири команд отримали карти квестової зони і розпочалися змагання.

Учитель «Захисту України» Каплінський О.П. чекав команди  у локації «Ми- майбутні захисники Вітчизни». Тут діти виконували вправи зі зброєю,  стройову пісню, змагалися у шкільному тіру на вправність у стрільбі.

У локації «Швидше «швидкої» дівчатка разом з учителькою  з основ медичних знань Роженко А.М. практикувалися у наданні першої допомоги.  

Нелегко було справитися командам  із завданнями у локації «Історія козацтва». Тут вони відповідали на тематичні питання Боднаренко Н.К.

Учитель  фізичної культури Павлюк М.С. чекав команди у локації «Сила молодеча», де діти виконували стрибок через гімнастичного козла, підтягування на високій перекладині, згинання і розгинання рук в упорі лежачи від підлоги , стрибки в довжину з місця.

Остання локація «Козацькі забави»  розвеселила  всіх присутніх.  Діти змагалися у  майстерності виконання козацького танцю «Гопак» та театральних здібностях – розігрували сценки з козацького життя(координатор Мельник Л.Й., музичне оформлення свята – Споденюк Ю.В.)

Підсумовуючи квест, головний отаман школи в. о. директора школи Попова О.І. зачитала грамоту про результати змагань і нагородила  команду «Хортиця» козацькою грамотою за зайняте І місце, а команду «Козачата» за зайняте ІІ місце. 

Після квесту всі учасники гри відвідали могилу нашого земляка Коваля Романа Борисовича, який загинув у зоні АТО.  

  Хвилиною мовчання вшанували пам'ять  про нашого земляка Коваля Романа та усіх українців, які  полягли  у боях за волю та незалежність своєї країни.

 

Переглядів: 164 | Додав: school-vo9336 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar